Cégünk az ASTRA LASER Kft., különféle méretű és teljesítményű lézervágógépek, lézergravírozó gépek és kiegészítő tartozékaik magyarországi forgalmazója.

2015-ben cégünket kibővítettük nemcsak egyéb gépek pl.: CNC marógépek, fóliavágó plotter, 3D nyomtató forgalmazásával, hanem bérmunkába lézervágás, lézergravírozás, CNC megmunkálás és fóliavágás, dekorációs termékek gyártása és kivitelezése is bekerült a cég tevékenységi és szolgáltatási körébe.
További szolgáltatásaink...

Termékeinket 2008-2009 óta Kínából, közvetlenül az egyik legjobb és legmegbízhatóbb gyártótól rendeljük, akik nemcsak az USA-ban, Dél-Amerikában, hanem az Európai és Ázsiai kontinenesen is jelentős számú viszonteladóval rendelkeznek. Így mind a lézergépek legyártatásában, mind a tartozékok utánpótlásában illetve a minőség és egyéb nem hagyományos eljárások tekintetében rugalmasak és gyorsak vagyunk.

Ha nem találja kínálatunkban a megfelelő méretű vagy funkciójú lézervágó, lézergravírozó berendezést, vagy a lézervágó gépekhez való tartozékokat, kérjen tőlünk ajánlatot, rövid határidővel legyártatjuk Önnek vagy megpróbáljuk beszerezni a lehető legkedvezőbb áron. Pl.: dupla lézerfejes vágási funkció, egyedi méretű méhsejt asztal vagy bordák stb.

Raktárunkban a termékeket megtekintheti, kipróbálhatja és azonnal elviheti vagy rendelését leadhatja.
Lézervágó gép, lézergravírozó gép, lézervágógép, lézergravírozógép, CNC marógép , fóliavágó plotter, lézervágás, lézergravírozás -  lasermachines.eu
ELÉRHETŐSÉG
ASTRA LASER KFT.
2090, Remeteszőlős, Patak stny. 117.
HUNGARY

Tel.: +3620/9621-620

E-mail: info@lasermachines.eu
www.lasermachines.eu
Nyitva: H-P: 8-17h
GÉPEK
SZOLGÁLTATÁS
-= Tel.: +3620/9621-620 =-